City Park Mall marchează sezonul reducerilor cu petrecerea verii și un concert Antonia

La City Park Mall Constanța, sezonul reducerilor este prilej pentru o super-petrecere: pe lângă discount-urile spectaculoase și premiile surpriză, pe vizitatorii centrului comercial îi așteaptă, sâmbăta aceasta, un concert Antonia și o atmosferă plină de energie bună, întreținută întreaga zi de un DJ.
Sâmbătă, 8 iulie, principalul centru comercial din Constanța și din regiune va deveni sediul distracției și al muzicii bune: constănțenii, dar și turiștii de pe litoral, sunt așteptați la un cocktail party în incinta mall-ului, între orele 16:00 și 20:00. Punctul culminant al zilei va fi concertul artistei Antonia, care va începe de la ora 19:00 și se va desfășura în zona liftului panoramic. Antonia_8-iulie-41x59-20170705-081712431

Totodată, cumpărătorii care aleg sâmbăta aceasta ca destinație City Park Mall, pot câștiga premii instant. Cei care fac achiziții de minimum 100 de lei pe maximum 3 bonuri cumulate, vor primi, pe loc, cadouri surpriză. Astfel, în zona evenimentului, aceștia primesc un cocktail gratuit iar dacă prezintă bonurile la Info Desk, li se oferă, pe loc, un cadou.
În această perioadă, City Park Mall își așteaptă vizitatorii cu reduceri spectaculoase și oferte pentru toate gusturile și bugetele. Discount-uri de până la 70% oferă magazinele Claire’s și Pimkie, în timp ce la Catali, reducerile ajung până la 60%. Prețurile sunt mai mici cu până la 50% la o serie de magazine din cadrul centrului comercial: Zara, Zara Home, Oysho, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Bigotti, H&M, C&A, Pupa, Orsay, B&B Collection, Be In Time, Kultho, Splend’Or, Guess și Sport Vision.
Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul https://city-park.ro/.

Spor la cumparaturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: