Elmiplant Velvet Touch – noile creme depilatoare – hidratare și catifelare în 3 minute

Epilarea. Un subiect sensibil. Elmiplant îl dezleagă în trei minute, cât durează citirea materialului de mai jos.
Gama de produse pentru epilat elmiplant Velvet Touch se măreşte – patru creme depilatoare noi cu acelaşi numitor comun: 3 min., adică durata de acţiune până la ȋnlăturarea eficientă a părului nedorit.

Detail of ballet dancer's feet
Argan Beauty sau Grape Delight pentru piele normală, Almond Care sau Silk Sensation pentru piele sensibilă – este suficientă aplicarea ȋntr-un strat uniform care să acopere integral firele ce se doresc a fi eliminate de pe braţe, picioare, axile sau linia bikinilor. Urmează cele 3 minute de aşteptare şi, indiferent de gama aleasă, produsul se ȋnlătură blând, cu apă călduță și gel de duș. Atât de simplu și mergi cu ȋncredere! #WalkTall #elmiplantWalkTall

Elmi beauty tip – după epilare, pulverizează un strat fin de apă minerală elmiplant şi aplică apoi o cremă hidratantă lejeră, care să asigure o hidratare optimă, dar ȋn acelaşi timp să prevină posibila astupare a porilor dilataţi post-epilare.

Gama elmiplant Velvet Touch cuprinde cele patru creme depilatoare 3 min., balsamul după epilare, benzile depilatoare pentru corp şi benzile depilatoare pentru faţă ȋn două variante, ambele pentru piele sensibilă (cu unt de shea & rozmarin şi varianta cu uleiuri preţioase de mătase & orhidee).

lo-res elmiplant Velvet Touch, creme depilatoare 3 min.
Crema depilatoare Silk Sensation 3 min. are în componență prețiosul extract de orhidee 100% natural, bogat în polifenoli și minerale. Concepută pentru pielea sensibilă, crema depilatoare elmiplant Silk Sensation 3 min. revitalizează, protejează şi hidratează epiderma ȋn timpul procesului de epilare.

HI-RES ELMIPLANT-E74_VT_DepilatoryCream_SilkSensation, 8,2 lei.png

Crema depilatoare Almond Care 3 min., creată special pentru pielea sensibilă, are în compoziție ulei de migdale 100% natural, folosit ȋncă din cele mai îndepărtate timpuri pentru îngrijirea pielii. Vitaminele A și E hrănesc și protejează pielea pe parcursul epilării și ȋşi continuă acţiunea, calmând epiderma post-depilare. Acizii grași hidratează și ȋi redau pielii strălucirea naturală.

HI-RES ELMIPLANT-E69-VT-DepilatoryCream-SensALMOND, 8,2 lei.pngCrema depilatoare Grape Delight 3 min. este ȋmbogăţită cu ulei din sâmburi de struguri 100% natural cu proprietăți emoliente şi este recomandată pentru pielea normală. Bogată în antioxidanți și acizi grași esențiali, crema depilatoare elmiplant Grape Delight acţionează eficient, ȋngrijeşte şi ajută pielea să își mențină elasticitatea.

HI-RES ELMIPLANT-E68_VT_DepilatoryCream_NormGRAPE, 8,2 lei.png

Crema depilatoare Argan Beauty 3 min. este concepută pentru pielea normală și conține ulei de argan 100% natural, intens hrănitor. Acest ingredient cu multiple beneficii ajută la menținerea ph-ului normal al pielii și previne apariția iritațiilor nedorite de după epilare.

HI-RES ELMIPLANT-E71_VT_DepilatoryCream_NormARGAN, 8,2 lei

Elmi beauty tip – când utilizezi pentru prima dată o cremă depilatoare, testează produsul ȋnainte: aplică-l pe o porțiune mică de piele şi lasă-l să acţioneze conform instrucţiunilor notate pe ambalaj. Dacă după 24 de ore pielea nu prezintă reacţii adverse, produsul poate fi aplicat ȋn siguranţă şi pe zone extinse.
Preţ: 8,2 lei fiecare

Benzile depilatoare pentru corp cu unt de shea și rozmarin îndepărtează rapid şi eficient firele de păr nedorite, lăsând pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp. Conţin 12 benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii, potrivite pentru utilizarea pe picioare, axile, linia bikinilor. Testate pe pielea sensibilă. Preţ: 8,7 lei  

Young woman on an abstract background with blurred lights

 

Benzile depilatoare pentru față cu unt de shea și rozmarin şi Benzile depilatoare pentru față cu uleiuri prețioase de mătase și orhidee – fiecare pachet conţine 20 de benzi şi două şerveţele pentru curăţarea cerii. Ambele variante sunt testate pe pielea sensibilă. Preţ: 8,8 lei fiecare   

lo-res elmi benzi depilatoare

 

 

Balsamul după depilat, cu aloe vera 100% natural şi sistemul Nutri Moist, completează acțiunea ingredientelor active din produsele depilatoare elmiplant. Extractul de aloe vera are acțiune dezinfectantă, antiseptică și antiinflamatoare, prevenind apariția iritațiilor şi a firelor crescute sub piele, ȋn timp ce stimulează regenerarea celulară și calmează epiderma.
Preţ: 6,65 lei jpg cmyk elmiplant Velvet Touch After Balsam, 6,65 lei.jpg

 

Ce produs ati vrea sa incercati din cele mentionate mai sus?

Spor la cumparaturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: