Elmiplant lansează Skin Moisture cu Nufăr – revitalizare & 24h hidratare

Mergem cu incredere (#WalkTall) pentru că bine cunoscuta gamă elmiplant Skin Moisture se extinde – se lansează două noi creme pentru ten, de zi şi de noapte, cu Nufăr 100% natural.
Pielea devine catifelată şi este hrănită ȋn profunzime datorită formulelor pe bază de extracte 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, care asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active.
Skin Moisture rămâne la aceleaşi principii şi in cazul noilor produse, fiind o gamă ce reprezintă un sistem complet de ȋngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică şi o cunoaştere ȋn profunzime a puterii naturii.  Christmas water splash tree isolated on white

Secrete dezvăluite – Nufărul şi HYDRA FUSION 360
Nufărul este recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa ȋn compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate.
HYDRA FUSION 360 – un complex avansat de ingrediente hidratante și antioxidante – ajută la susţinerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare*. În același timp, stresul oxidativ este prevenit, iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.
Tenul este răsfăţat de la prima atingere – cremele au o textură uşoară, care se absoarbe rapid ȋn piele, oferind tenului hidratare imediată.

Crema de zi revitalizantă & 24h hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei

elmi beauty tip: alege să utilizezi crema de zi şi de noapte din aceeaşi gamă – se completează perfect şi folosite dimineaţa, respectiv seara, dezvăluie eficacitatea ideală.

Crema de noapte revitalizantă & hidratantă Skin Moisture cu Nufăr 100% natural – 14,32 lei 

hi-res elmiplant Skin Moisture Nufar (3)

Aplicarea cremei de noapte elmiplant ȋn fiecare seară, pe tenul curăţat, asigură imediat senzaţia de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic. Testul sub control dermatologic arată şi că ȋncepând cu prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea ȋşi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. Pielea este hrănită şi hidratată ȋn timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.
Potrivite pentru toate tipurile de ten. Fără parabeni, parafine sau coloranţi.
*demonstrat clinic pentru ingredientul activ.

Spor la cumparaturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: