Auchan dă startul Târgului de Cafea şi Ceai!

Peste 300 de sortimente la cea de-a V-a ediţie a Târgului de Cafea şi Ceai, organizat de Auchan. Din 25 ianuarie 2017, Auchan dă startul Târgului de Cafea şi Ceai!

img_8092

Pe aleea centrală din cadrul hipermarketurilor Auchan, clienții pot lua parte la acest eveniment special, în care simţurile sunt răsfăţate de cele peste 300 de sortimente de cafea și ceai, aduse din întreaga lume și pentru toate gusturile. O gamă complementară de produse speciale pentru servirea cafelei și a ceaiului sunt, de asemenea, disponibile pentru a desăvârși momentele plăcute petrecute în familie sau împreună cu prietenii.

img_8794

Pentru această ediție a fost adusă, special, o varietate de tipuri de cafea: măcinată şi măcinată aromatizată, boabe, solubilă, capsule de cafea, cappuccino şi 3 in1, cafea verde şi cafea verde aromatizată, cafea artizanală sau cafea turcească. Cele mai importante țări producatoare de cafea (America de Sud, Italia, Germania, Olanda, Austria, Polonia) sunt reprezentate la acest eveniment.

img_8784

Nu lipsesc nici produsele inedite. Sunt prezente peste 25 de exclusivităţi de cafea, inclusiv marca proprie Auchan. În rândul vedetelor acestei ediţii se numără: cafeaua solubilă de origini din Peru, Mexic sau Brazilia, cafeaua artizanală şi cafeaua cu arome (caramel sărat, amaretto, irish cream şi vanilie).

img_8474

Amatorii de ciocolată caldă sunt întâmpinaţi de un sortiment bogat de arome diferite și, bineînţeles, de exclusivităţi.

Peste 150 de tipuri de ceaiuri, pentru toate gusturile, parfumează atmosfera. Ceai de fructe, de plante, verde, verde aromatizat, negru, negru aromatizat, ceaiuri funcţionale (de slăbit, de relaxare) și rooibos se înghesuie pe rafturile târgului.

img_8795

Şi consumatorii de ceai au la dispoziţie cel puţin zece exclusivităţi. Anul acesta, special aduse sunt: ceaiurile cu arome inedite (ghimbir şi pere, piersici şi creme brulee, verde şi mango, lemon sorbetti, goji, pepene şi banane, lychee, portocale roşii) şi ceaiurile funcţionale (beauty, delight şi fitness). Pentru cei care preferă aromele exotice, o savoare deosebită o are Chai (bautură caldă populară din India) ce conţine ceai verde sau negru, lapte, zahăr, miere și condimente.

img_7136

Pentru o întâlnire relaxantă cu prietenii, nu trebuie ratate ceaiurile Thessa (ceaiuri presate sub formă de stea sau de inimă, care se deschid în timpul infuziei). Efectul este spectaculos!

Nu vor lipsi nici recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul, accesoriile sau consumabilele pentru acestea: espressoare, ltre de cafea, ltre de hârtie (atât pentru cafea cât și pentru ceai) și plastic, căni pentru aparate și kituri de decalciere pentru espressoare și nu în ultimul rând, patru tipuri de aparate de cafea marcă proprie.

img_8796

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare – al doilea comerciant din ţară, cu circa 10.000 de angajaţi al cincilea angajator privat din România, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2015 şi propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul. www.auchan.ro 

Spor la cumparaturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: