Cremele de mâini Bioten – îngrijire naturală pentru frumuseţe autentică

Bioten, brandul românesc producător de minuni cosmetice pe bază de extracte naturale pentru îngrijirea pielii, lansează în această toamnă trei creme de mâini. Crema hidratantă, cea nutritivă şi crema reparatoare completează paleta produselor de înfrumuseţare şi menţinere a sănătăţii epidermei. Anotimpul rece vine cu o cerinţă tacită – mâinile, cartea de vizită a unei femei, sunt cele mai expuse şi au nevoie de extra-îngrijire dedicată.
Rămânând fidel filosofiei sale şi păstrându-şi inspiraţia preluată din natură, Bioten prezintă formule adaptate fiecărui tip de piele, toate având la bază mierea. Blând şi cu acţiune eficientă, acest extract preţios din componenţa noilor creme hrăneşte, catifelează şi redă strălucirea naturală a pielii.
Noile creme pentru mâini sunt adaptate fiecărui tip de piele, fiecare fiind îmbogăţită cu ingrediente naturale atent selecţionate, specifice acţiunii formulei.

-Crema hidratantă pentru mâini Bioten cu ulei de mandarin
Crema hidratantă pentru mâini Bioten potrivită pentru piele normală asigură hidratarea optimă, esenţială chiar şi pentru pielea sănătoasă. Formula conţine ulei de mandarin apreciat pentru proprietaţile antiseptice, regenerante şi parfumul inconfundabil.Packshot_Bioten_RO_HandCream_Normal.png
-Crema nutritivă pentru mâini Bioten cu ulei de măsline
Pielea uscată necesită o hidratare sporită, iar ingredientul complet din crema nutritivă pentru mâini Bioten este uleiul de măsline. Cu un conţinut abundent de vitamine şi acizi graşi, uleiul de măsline are acţiune hrănitoare şi emolientă.packshot_bioten_ro_handcream_dry

-Crema reparatoare pentru mâini Bioten cu ulei de caise
Pielea foarte uscată are nevoie de hidratare intensivă. Crema reparatoare pentru mâini Bioten are în componenţă ulei de caise cu importantă acţiune reparatoare a ţesutului cutanat, absorbţie rapidă şi miros plăcut. Catifelează pielea foarte uscată fără a lăsa urme grase  .

packshot_bioten_ro_handcream_verydry

Iar pentru că natura şi frumusetea merg mână în mână, produsele Bioten sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni sau coloranţi. Ambalajul practic şi modern le face potrivite atât pentru a fi ţinute la îndemână, pe noptieră, cât şi pentru a fi transportate în fiecare zi în geantă, pentru o atingere hidratantă ori de câte ori este nevoie de ea.
Preţ: 6,4 lei fiecare .

Pe care ati vrea sa o incercati? Spor la cumparaturi!

 

Advertisements

4 thoughts on “Cremele de mâini Bioten – îngrijire naturală pentru frumuseţe autentică

Add yours

  1. Cremele de maini sunt nelipsite din geanta mea, in sezonul rece, pentru ca pielea mea este subtire si sensibila, astfel ca as fi foarte incantata sa-mi achizitionez creme de maini Bioten, mai ales ca nu le-am incercat vreodata.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: