C-THRU Emerald Shine – pentru amintiri cu strălucire si stil

C-THRU Emerald Shine dă tonul unei toamne strălucitoare, bogate, ce învăluie în note floral-lemnoase femeia modernă și stilată. Asemenea smaraldului prețios, parfumul este esența unei eleganțe naturale, aproape sălbatică prin energia pe care o inspiră.
Amintiri prețioase de smarald.

În fiecare zi adăugăm mai multe amintiri în filele unui album colorat, asemănător cu o paletă de nuanțe tomnatice. Un parfum deosebit îți întipărește în suflet momentele importante din viață de care îți vei aduce aminte cu drag de fiecare dată.
Cum ar fi să îți aduci aminte de energia și dinamismul pe care le-ai resimțit atunci când notele de mure, coacăze, lotus și citrice și-au făcut apariția la prima pulverizare a parfumului Emerald Shine? Trandafirul misterios, violetele delicate și crinul pur dezvăluite de inima parfumului ți-ar aduce aminte de latura romantică a toamnei, iar notele lemnoase de cedru, mosc și lemn de santal ar completa portretul unei femei senzuale și încrezătoare în sine.

lo-res-gama-c-thru-emerald-shine
Parfumul persistă timp îndelungat pe piele, iar spray-ul de corp aduce o senzație de prospețime răcoritoare. Verdele crud al ambalajului parfumului este îmblânzit de recipientul elegant din sticlă, iar micile sfere din cristal se îmbină armonios cu lichidul înmiresmat.
Este el, parfumul creator de amintiri, gama preţioasă a unui brand atât de iubit. Îţi rămâne doar să închizi ochii şi să îl laşi să se imprime pe piele, în nări, în suflet.
C-THRU Emerald Shine este disponibil în următoarele variante:

Deo body spray, 150ml – 12.5 lei
Eau de Toilette natural spray, 30ml – 32 lei
Eau de Toilette natural spray, 50ml – 43 lei

O mică notă informativă: C-THRU nu are pagini oficiale de social media în România. Dacă vi se par interesante informațiile C-THRU România, dacă decideți să le împărtășiți pe social media și simțiți nevoia de o mică diferențiere, vă invităm să folosiți hashtag-urile #cthru sau #cthruromania .

Spor la cumparaturi!

Advertisements

24 thoughts on “C-THRU Emerald Shine – pentru amintiri cu strălucire si stil

Add yours

 1. Ce frumoasa expunere!! Parfumul cu notele de mure, coacăze, lotus, citrice, trandafir, violetele și crin iti aduce aminte de latura romantică a toamnei, iar notele lemnoase de cedru, mosc și lemn de santal completeaza portretul unei femei senzuale și încrezătoare în sine.Voi tine cont la noua mea achizitie de parfum

  Like

 2. Ai reusit sa transpui intr-o poveste romantica fiecare fel de parfum, m-ai captat … si gata, am trecut pe listuta mea de wish parfumul C-THRU Emerald Shine 😍

  Like

 3. Ai reusit sa transpui intr-o poveste romantica fiecare nota a parfumului, m-ai captat … si gata, am trecut pe listuta mea de wish parfumul C-THRU Emerald Shine 😍

  Like

 4. C thru imi aduce aminte de facultate.A fost prima data cand mi-am luat un parfum (pana atunci folosisem doar spray).Imi dadeam doar cate un fas…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: