Farmec deschide primul magazin Gerovital în Constanța

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național. După deschiderea primului magazin Gerovital din România, care este totodată primul al companiei din București, Farmec anunță inaugurarea unui spațiu nou dedicat brandului Gerovital, la Constanța.

Situat în ansamblul comercial City Park din Constanta, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, noul magazin Gerovital are o suprafață totală de 33 de metri pătrați și oferă toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, dar și consultanță permanentă legată de acestea. Constănțenii beneficiază și de o dermoanaliză a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care vizitează magazinul. Ședințele durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

magazin-gerovital-constanta1
Investiția totală în deschiderea magazinului a fost de 61.000 de euro.
“Constanța este unul dintre orașele unde produsele Farmec au mare succes, așa că, pentru a aduce produsele noastre cât mai aproape de cei care le iubesc, am decis să deschidem acest magazin dedicat lor. Constănțenii vor beneficia de toate produsele Gerovital, cel mai iubit brand românesc, lider pe segmentul produse de îngrijire a tenului și a firului de păr, cu o tradiție de aproape 50 de ani. De asemenea, întreaga gamă Aslavital, cu argilă românească 100% se va regăsi pe rafturile magazinului. Aceasta inaugurare a venit ca răspuns la solicitările consumatorilor, iar până la finalul anului vom investi peste 200.000 de euro în deschiderea a încă trei spații comerciale proprii în țară și în modernizarea magazinelor existente”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.
Brandul Gerovital, moștenire a profesorului Ana Aslan, reunește game recunoscute internațional și atent create pentru îngrijirea părului, a pielii și a tenului, printre care se numără Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men și Gerovital Sun. Produsele AslaVital pentru îngrijirea tenului au la bază argilă pură, 100% românească, provenită dintr-o sursă unică, Munții Pădurea Craiului.
În perioada 22 septembrie-30 septembrie, clienții vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din magazinul Gerovital Constanța.

magazin-gerovital-constanta4

Deschiderea magazinului Gerovital din City Park face parte din strategia Farmec de îmbunătățire și modernizare a rețelei de magazine în țară. În prezent, rețeaua Farmec numără 8 puncte de distribuție în Cluj, București, Argeș, Sibiu, Brașov și Neamț și 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova și Focsani. În acest moment, Farmec are 6 magazine proprii în Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu și Tg. Mureș.
Săptămâna aceasta, Farmec a mai inaugurat un magazin Gerovital, la București, acesta fiind și primul magazin Gerovital din România și primul magazin Farmec din București. magazin-gerovital-constanta3

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor Farmec, surprize şi concursuri ii puteţi urmări şi pe conturile  de social media.

Spor la cumparaturi!

Advertisements

9 thoughts on “Farmec deschide primul magazin Gerovital în Constanța

Add yours

  1. Mă bucur că foarte tare că brandul meu de suflet a deschis un nou magazin la Constanta. Farmec e deja tradiție în familia mea, laptele Doina de exemplu este folosit de bunica, de mama și de mine, trei generații. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: