Crema antirid de zi LiftUp

Încearcă noua gamă Lift-UP

Convinge-te singură!
Solicită o mostră gratuită completând datele tale aici și primești CADOU, împreună cu mostra, un voucher de 20% reducere* !
Efectul antirid și de lifting instant al produselor din noua gamă Lift Up se datorează unei combinații eficiente a două ingrediente de bază: acidul hialuronic și LIFTONIN®-XPRESS.

Acidul hialuronic are reale efecte antiaging, crește elasticitatea pielii, reduce și netezește ridurile existente.
LIFTONIN®-XPRESS este un ingredient inovativ, cu efect de lifting instant, extras din alge marine originare din Marea Roșie.

cp_lift_up_-_crema_antirid_de_zi_cutie_1

Extractul de magnolie, ce dă finețe acestui veritabil cocktail de lifting, are proprietăți antioxidate și anti-inflamatoare.

Testele in-vivo au demonstrat creșterea elasticității pielii, reducerea asperităților, o ȋntindere vizibilă a pielii din zona frunții, o diminuare a adâncimii ridurilor; efecte vizibile dupa numai o ora de la aplicare.

*Voucherul este valabil până la 31.12.2016, doar la cumpărături de pe shop.cosmeticplant.ro.

Spor la cumparaturi!

24 thoughts on “Crema antirid de zi LiftUp

Add yours

  1. Buna seara….Abia astept sa incerc acesta crema deoarece am solicitat deja mostra.Si constat ca este potrivita tenului meu matur care usor-usor se transforma din normal-mixt in normal cu tendinta la uscare….ajutat si de schimbarea de anotimp :).Multumesc pt articol ,O seara faina cu pupici colorati :*

    Like

Leave a comment

Website Built with WordPress.com.

Up ↑