UberGENTLEMEN

UberGENTLEMEN: Comandă o mașină și primești un cadou special de la Givenchy la finalul cursei – noul parfum Gentlemen Only Absolute!

Uber, alături de Givenchy și Sephora, au pregătit o surpriză utilizatorilor: aceștia vor primi un cadou la finalul curselor UberGENTLEMEN care include noul parfum Gentlemen Only Absolute
Opțiunea GentlemenONLY este disponibilă în aplicația Uber vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00

 

bucharest_ubergentlemen_blog_960x480_r1

București, 15 septembrie 2016. Uber lansează o nouă provocare, de această dată utilizatorilor de gen masculin. Vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00, aceștia vor putea comanda în aplicație opțiunea UberGENTLEMEN. Domnii care vor alege să ajungă la destinație cu UberGENTLEMEN vor primi la finalul cursei un pachet cadou care include noul parfum Gentlemen Only Absolute.

Tariful unei curse este tariful standard UberSelect – Tarif de bază – 1.65 lei; Tarif / km – 1.65lei; Tarif / minut – 0.28 lei. Astfel, o cursă GentlemenONLY din Piața Victoriei până la Palatul Parlamentului va costa aproximativ 12 lei. Utilizatorii noi Uber care își fac cont cu codul UberGENTLEMEN pe Uber.com/App vor beneficia de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei.

Cum funcționează UberGENTLEMEN:
Deschide aplicația Uber vineri, 16 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 15:00
Alege opțiunea UberGENTLEMEN și comandă o mașină.
Un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la destinație
La destinație vei primi un cadou special din partea Givenchy și Sephora care conține un parfum Gentlemen Only (50 ml), două eșantioane din parfumurile star Givenchy: Gentlemen Only EDT și Dahlia Divin Le Nectar și un voucher de 50 RON pe care îl poți utiliza pentru a achiziționa produse Givenchy din magazinele Sephora.
Tariful pe care îl vei plăti pentru cursă este tariful standard UberSelect (Tarif de bază – 1.65 lei; Tarif / km – 1.65 lei; Tarif / minut – 0.28 lei)

Drum bun!

Advertisements

One thought on “UberGENTLEMEN

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: